Navigacija

 

 

Iz ponude izdvajamo:

Takodje radimo opremu za vaše:

Radimo sve vrste nameštaja po narudžbini prema vašim merama i potrebama.

Proverite zašto pravimo najkvalitetniji i najdugovečniji nameštaj.

Maxwood

Radionice je izgradio i radnju osnovao Krsta Mihajlović 1938. godine. Posao je nastavio njegov sin Mirko Mihajlović 1967. godine. Mirkov brat Gligor Mihajlović je kao stolar radio u Švajcarskoj, i dao veliki doprinos razvoju radionice.

A danas vlasnik radnje Maxwood Aleksandar Mihajlović može da napravi od drveta sve što vi zamislite.

Usvojene su nove tehnologije u projektovanju svakog dela nameštaja tako da vam kompjuterskim putem veoma precizno možemo pokazati kako izgleda svaki deo, prikazati trodimenzionalno kuhinje u vašem prostoru itd.

Dva veka postojanja radionice i radnje, kao i generacijama prenošena tradicija stolarskog zanata su najbolja preporuka za nas.

Radnja Maxwood nudi raznovrstnost u izradi nameštaja izradjenog od različitih materijala, kao što su drvo, furnirani panel, medijapan, furnirana iverica i univer. Završna obrada se izvodi poliuretanskim bojama, bajčevima i raznim akrilnim ili polulakovima.

Mogućnost 3D animacije i projektovanje u autocad-u vašeg komadnog nameštaja pruža vam mogućnost da vidite izgled vašeg budućeg nameštaja u stanu ili lokalu. Sledeće slike pokazuju primere ovakve projekcije:

kuhinje kuhinje

Posebna pogodnost je izrada nameštaja "po meri" kupca, izbor boje ili dezena, dimenzije i dizajna.